Irlanda Juniors

Irlanda Juniors

ESTIU 2021: ESTEM PENDENTS DE CONFIRMACIÓ ATENENT LES MESURES I RESTRICCIONS D’ENGUANY

Immersió al anglès a Irlanda!

Edats: Juniors de 12 a 17 anys
El programa:

El nostre programa combina 30 hores de classes d’anglès amb una varietat d’activitats culturals i d’oci i la possibilitat de continuar practicant el llenguatge amb les famílies hostes..

Irlanda:

Terra acollidora i hospitalària tant pel caliu de la seva gent com pels seus llacs, petits poblets, el colors de les seves costes i la gran riquesa en extensions verdes, boscos i rius..

County Clare :

El comptat de Clare, on es troba la nostra escola, és famós per la seva bellesa, situat en el Mar Atlàntic, amb els coneguts penya-segats de Moher, les platges i les Illes d’Arran, espectaculars pel seu paisatge compost de roques d’estranyes formes, extensions planes i verdes i petits poblets costaners. Els dofins són hostes habituals d’aquestes costes. Ennis, on es troba l’escola, és una petita ciutat de gran colorit, solcada pel riu i els seus petits ponts. El seu centre comercial, tranquil i acollidor, consta de cafès, pubs i petites boutiques. Ennis és coneguda per la seva música. La música celta d’Irlanda es pot sentir arreu.

 

Excursions i activitats socials:

Els estudiants tenen una excursió de tot el dia cada dissabte, i també durant la setmana es faran excursions de mig dia: anar a la platja a veure dofins, surf, passeig en vaixell per el llac Derg, compres a Galway, excursions als penya-segats de Moher i visita al castell de Bunratty i Folk Park, d’aquesta manera els estudiant tindran una idea de la cultura irlandesa.
Un cop a la setmana hi ha discoteca, sempre supervisada per els tutors; una gran oportunitat per que els estudiants de diferents països es barregin entre ells.
El diumenge és el dia de la família, d’aquesta manera els estudiants fan una immersió total a la vida irlandesa.

 

Allotjament:

L’allotjament és en famílies, on podran practicar l’anglès i gaudir d’una estància acollidora. Les famílies també prendran cura dels alumnes quan aquests no estiguin a l’escola.
L’allotjament en famílies és sempre molt recomanable, ja què ofereix l’oportunitat de conviure amb la gent que parla la llengua que s’ha anat a millorar o a aprendre.
L’esmorzar i el sopar els fan amb la família amfitriona i aquesta també els hi prepara un “pocket lunch” per al migdia a l’escola.

Opcional:

Surf i montar a caball

 

EL PREU INCLOU:

• Allotjament i pensió completa
• Classes de anglès
• Activitats i excursions
• Assegurança

EL PREU NO INCLOU

• Bitllet d’avió amb Vueling
• Transport: aeroport a l’escola

Important:

Una responsable de LES IDIOMES acompanyarà en tot moment als juniors. Estarà amb ells a l’aeroport, durant el viatge i també durant tota l’estada a Ennis, per atendre qualsevol incidència o problema que pugui sortir.
(mínim 6 estudiants)

Truca’ns per a més informació al 93 540 15 24