L.E.S. Idiomes

L’acadèmia

L.E.S Idiomes fundat al 1990 és una acadèmia amb una llarga trajectòria que porta més de 30 anys especialitzant-se en l’ensenyament de l’anglès i altres idiomes. A part dels cursos d’anglès a l’acadèmia d’Alella , oferim també cursos per a empreses, a escoles i AMPAS com l’anglès extraescolar i cursos per adults tant a la nostra acadèmia com a centres cívics. Aquest creixement és degut a l’excel·lent reputació que durant aquets anys hem anat guanyant gràcies a la serietat i professionalitat amb la que ens dediquem a l’ensenyament d’idiomes. Som un centre de preparació pels exàmens oficials de Cambridge. Al llarg d’aquests anys hem preparat amb èxit més d’un centenar d’ alumnes. També organitzem diferents tipus de casals, esplais i colònies per dinamitzar l’aprenentatge de l’idioma.

Metodologia

Basada en la comunicació real

A les nostres classes es prioritza el Speaking i el Listening (parlar i saber entendre) perquè l’alumne pugui practicar el màxim l’idioma durant les hores lectives. Fem exercicis i activitats perquè l’alumne aprengui a afrontar situacions que es podrà trobar en qualsevol moment. A part de la comunicació verbal que és parlar i saber entendre l’idioma també desemvolupem l’anglès escrit i llegit. El Writing (escriure) i el Reading (lectura) es practiquen tan a classe com a casa.

El nostre objectiu és “Viure l’idioma”.


Oferim

Professors amb experiència

Totalment preparats pedagògicament per ensenyar l'idioma.

Classes en grups molt reduïts

Per garantir qualitat en l'aprenentatge i seguiment personalitzat

Seguiment personalitzat

Informes on es deixa constància de l'evolució de l'alumne

Mètodes audiovisuals

Amb els llibres donem CD's i DVD's per desemvolupar el listening en l'alumne

Preparació per a exàmens de Cambridge

Exàmens de P.E.T, F.C.E.,C.A.E. i C.P.E.

Dues avaluacions a l'any

De les quals els 98% dels alumnes aproven.

L.E.S. Idiomes

La teva acadèmia d'Idiomes a Alella

Fundada en 1990 per Cressida Gush, nadiva d'Anglaterra i Cristina Gibernau, sòcia i responsable de l'administració, l'acadèmia ha forjat una gran trajectòria on la qualitat, la professionalitat i la serietat en l'ensenyament de l'idioma són elements que destaquen. Així s'ha pogut demostrar al llarg dels anys amb alumnes satisfets preparats amb èxit. L'acadèmia ha vist créixer a molts dels seus alumnes i a dia d'avui parlen perfectament l'anglès gràcies als cursos, les metodologies emprades i als programes que s'organitzen a l'estranger.

Qualitat

Les nostres metodologies són una garantia de qualitat.

Experiència

Amb més de 30 anys des de l'obertura l'experiència està assegurada.

Centre Oficial

Preparem a centenars d'alumnes per als exàmens de Cambridge

Professionalitat

Perquè la nostra dedicació diària es demostra en els resultats.