Irlanda Adults

Irlanda Adults

ESTIU 2021: ESTEM PENDENTS DE CONFIRMACIÓ ATENENT LES MESURES I RESTRICCIONS D’ENGUANY
Edats: A partir de 17 anys
El programa:

El nostre programa per adults combina 15 hores de classes d’anglès amb les diferents excursions que es fan un cop per setmana; i la possibilitat de continuar practicant el llenguatge amb les famílies hostes.
El mínim són 2 setmanes i es pot escollir fins a 4 setmanes.

County Clare :

El comptat de Clare, a l’oest d’Irlanda, entremig de precioses esplanades i platges de somni, hi trobem una petita ciutat amb una escola que transmet l’ambient acollidor i familiar característic de la personalitat irlandesa. Barreja les activitats lúdiques i les classes de qualitat per fer-te sentir còmode i segur, i et permet aprofitar al màxim l’oportunitat de poder-te expressar i fer-te entendre en anglès.

Excursions i activitats socials:

Els estudiants tenen una excursió de tarda per setmana. Aquestes excursions, visiten llocs poc accessibles amb transport públic, i també inclou activitats com caminades per el Burren National Park, excursions amb barco pel Lough Derg, visites al Craggaunowen Centre, visites al Coole Park i també la visita al poble de Limerick. També se’n poden fer per lliure a les tardes i als caps de setmana. El poble té una important estació d’autobusos que permet visitar els llocs més destacats.
El dia 7 d’Agost és un dia festiu i no hi haurà classe. A canvi d’això, hi haurà una excursió de dia complet de 9.30h a 17h.

Allotjament:

El nostre curs d’estiu inclou allotjament en família. Les nostres famílies proporcionen als estudiants habitació individual, esmorzar i sopar. Els dies d’arribada són o dissabte o diumenge, finalitzant el programa també en dissabte o diumenge segons correspongui. També hi ha l’opció de que els estudiants puguin reservar una habitació amb dutxa privada i W. C. amb un preu addicional de 50 € per setmana.

EL PREU INCLOU:

Aquest curs inclou la matrícula, pensió completa, allotjament en família (en habitació individual), excursions i trasllats a l’aeroport (en cas de que s’arribi a l’ aeroport de Shannon o Limerick a qualsevol hora o en cas de que arribin a l’aeroport de Dublín els diumenges si arriben o surten en l’horari de les 11.00 i les 17.00 hores.

EL PREU NO INCLOU

Bitllet d’avió
(*)Per als estudiants que hagin de fer un trasllat individual de l’aeroport de Cork el preu és de 1.175 € per dues setmanes, 1,650 € per tres setmanes i 2.130 € durant quatre setmanes.

Truca’ns per a més informació al 93 540 15 24