Tailor Made | Cursos a Mida

Tailor Made | Cursos a Mida

Una classe que et convé on esculls l’horari, el lloc i la freqüència.

Una classe personalitzada, adaptada als continguts i als mètodes que més et convinguin.

Una classe enfocada a les teves necessitats per preparar un examen o entrevista, aprendre un idioma específic (financer, legal o de negocis) un idioma general o simplement conversa.

Cursos a mida, des de classes particulars a grups de 2-3 persones amb un professor titulat i amb experiència. Aquests cursos es poden ajustar a les necessitats de l’alumne o nosaltres oferim una programació fixada.

Són també a mida perquè adaptem el curs a les necessitats concretes de l’alumne, si necessita millorar en un camp determintat, les classes s’enfoquen, s’especialitzen i es preparen a demanda. Per exemple si es desitja ampliar coneixements d’anglès en l’entorn i llenguatge de negocis, d’exposicions orals i escrites o bé preparació per superar amb èxit el First Cetificate, l’Advanced i / o el Proficiency.

En quant als horaris posem a la teva disposició dues opcions:

FIXE

Hores mensuals
De 0 a 20 hores
De 20 a 30 hores
Mes de 40 hores

Amb aquesta opció esculls un horari fixe cada setmana on les classes no es poden cancel·lar a diferència de l’opció flexible:

FLEXIBLE

Esculls el horari que més et convingui durant la setmana, tens oportunitat a cancel•lar la classe amb 24h d’antelació i recuperar-la d’acord amb el professor.
Amb cada opció hi ha que comprar un mínim de 4 hores al mes pagades per avançat, hi ha un suplement de 3 euros/hora per classes particulars de preparació de exàmens de Cambridge ESOL.

Aquests cursos es poden fer tant a la nostra acadèmia com a domicili.


Garantia i bons resultats

Professors amb trajectòria i experiència
Classes amb grups molt reduïts
Seguiment personalitzat de l'alumne
Mètodes i materials basats en els avanços lingüistics més recent